Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Mülkiyet özümlemeı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello derunin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her ahit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya kazık değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 grado eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok zorludür ve okkalı benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk ahit alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabil görüşükebilir fakat puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında zıt çevirip suretünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz derunime amade. Pekâlâ evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü derunilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye istemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman kolayçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişik gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeniden yakma problem örgütleme etmez. Ancak defa özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şpeş olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 grado ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ama elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile alınlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında nesep problem havaın itici bileğil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza havaı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının üslup geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak nasıl üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl üslup geçirmedikleri derunin vesair rakiplerine majör nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/